top of page

Opvoeden in de nieuwe wereld

met kennis van labels
kijken voorbij labels

Doelgroep:

Voor ouders van bijzondere kinderen.

Voor ouders die open staan voor persoonlijke groei.

Inhoud

opvoeden in de nieuwe wereld

In een niet bij te houden tempo verandert de wereld. Heerlijk veel nieuwetijdskinderen worden geboren. Kinderen die de toekomst in zich dragen. Kinderen die ons klaarstomen voor de wereld van morgen. Kinderen die in de huidige maatschappij - die nog niet helemaal klaar voor ze is- vaak gelabeld worden: hoogsensitief, autisme, hoogbegaafd, AD(H)D, OCD, ERS,...

 

In deze lezing krijg je concrete handvaten hoe je als ouder deze kinderen en jongeren op een respectvolle, motiverende en hartelijke manier kan begeleiden. Handvaten die reiken voorbij labels en beperkingen. De puurheid van het kind is het uitgangspunt van alles wat gezegd en gedeeld wordt. Daarnaast is deze lezing deels gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde zelfdeterminatietheorie zoals beschreven in het boek 'Vitamines voor groei' van Maarten Vansteenkiste en Bart Soenens en op 'Onvoorwaardelijk ouderschap' van Alfie Kohn. 

 

Katrien put uit haar uitgebreide ervaring als mama, als kindertolk en als coach om een duidelijk en levendig verhaal te brengen, doorspekt met voorbeelden uit het dagelijkse leven. Er zijn geen thema's die uit de weg gegaan worden.Deze lezing laat je als ouder niet koud. Het grijpt je bij de kraag en schudt je wakker. Ben jij klaar om jouw pad te gaan?

Praktisch

De standaardprijs voor deze ander half uur durende lezing -inclusief vragenronde- bedraagt 400 euro inclusief verplaatsing binnen de straal van 25km.

Standaardprijs = max 50 personen.

Contacteer me om verder af te spreken. 

bottom of page