top of page
Verlegen kind

spiegelogie

Je kind als spiegel. 

Hoe werkt spiegelogie?

Kinderen willen niets liever dan dat je als ouder je ganse potentieel leeft. Ze nodigen je uit om oude pijn in de ogen te kijken. Ze brengen je kwetsuren naar boven zodat je van daaruit kunt groeien. 

Wie heeft baat bij een sessie spiegelogie? 

  • ouders die hard geraakt worden door specifiek gedrag van hun kind 

  • ouders die bereid zijn om in de spiegel te kijken

  • ouders die verlangen te groeien op hun persoonlijk pad

  • ouders die moeilijk gedrag van hun kind blijvend willen transformeren

Hoe werkt het?

Bij een spiegelogie-sessie vertrekken we vanuit het gedrag dat je zo hard raakt bij je kind. Ik nodig je uit om hierover te vertellen. Sommige zinnen noteer ik letterlijk en koppel ik terug als een boodschap van jouw kind naar jou toe. Op een heel directe en toegankelijke manier krijg je zo een prachtige kans naar persoonlijke groei. Bovendien krijgt het moeilijke gedrag van je kind een nieuwe, positievere betekenis die een uitnodiging is naar een diepere verbinding. 

Praktisch

Contacteer me en laat me weten wanneer het voor jou past om langs te komen. Lukt het overdag of kom je liefst 's avonds?

Een spiegelogie-sessie duurt anderhalf uur. Jouw investering is 88 euro. 

Niet twijfelen, het kindertolk-traject is het geld en de tijd die je spendeert zeker waard. Helpt echt je frustraties te verminderen of vanuit andere hoek te benaderen in de dagelijkse omgang met je kind (eren). Schuldgevoelens zijn uit den boze.....En bovendien is Katrien een warme , zich inlevende persoon

Heinz

bottom of page