top of page

magische
manifestatie-kralen

her-inner je je kracht

Een magische manifestatiekraal hang je op een plek waar je regelmatig langskomt. Op een fijne plek waar het licht de kleuren kan bespelen. Zo komt de kraal tot leven en raakt hij jou met zijn unieke kracht.

magische manifestatiekralen

materialen

Magische manifestatiekralen worden gemaakt met parels uit verschillende materialen: glas, hout, half-edelsteen, swarovski-kristal, keramiek, plastic, acryl of zelfs uit stof. Sommige parels worden gerecupereerd uit kettingen of armbanden, andere kralen werden nooit eerder gebruikt. Wat de kralen wel gemeen hebben, is dat ik ze enkel aankoop op tweedehands sites en in kringloopwinkels. 

verschillende opties

 magische manifestatie-kraal 

Elke magische manifestatie-kraal is uniek en bekrachtigt een unieke eigenschap. 

Wens je een magische manifestatie-kraal te kopen? Contacteer mij en ik stuur je een foto door van de huidige collectie kralen. Welke kraal springt er voor jou uit?  Kies een kraal op gevoel en ontdek bij ontvangst jouw unieke eigenschap.

Of heb je graag dat ik er een kraal op gevoel voor jou uitpik? Dat doe ik met heel veel plezier en inlevingsvermogen. 

Een magische manifestatiekraal kost 20 euro (incl verzending).

zielskraal

Een zielskraal creëer ik naar je ziels-energie. Stuur me een foto door van jezelf of van wie je wil verrassen. Ik voel de energie in en ga speciaal voor jou aan de slag. Met heel veel liefde creëer ik een unieke kraal die je voortdurend her-innert aan je grootsheid.

Elke zielskraal bevat een onderste kraal van kristalglas waarin zonlicht een regenboog kan toveren.

Contacteer mij en stuur me een foto door. 

Een zielskraal kost 35 euro (incl verzending).

soulmate kralen

Soulmate-kralen vieren de onvoorwaardelijke liefde: geef één kraal aan je soulmate en hang de andere op een voor jou bijzondere plek. Zo blijven jullie steeds verbonden. Soulmate-kralen worden steeds op aanvraag gemaakt. De kralen verschillen van mekaar, maar hebben toch iets gemeenschappelijks. Voel maar welke kraal voor wie is.  Je kan eventueel een thema of een kleur doorgeven waarmee ik aan de slag ga.

Contacteer mij via het contactformulier

Een koppel soulmate-kralen kost 50 euro (incl verzending).

enkele voorbeelden

Dag Katrien, zo mooie kralen en wat een boodschap! Heel speciaal gezien het toepasselijk is. Ik zoek een mooie plek om het op te hangen. Van harte dank om dit aan te reiken. Ik ben er ontzettend blij mee! lieve groet en fijn weekend!

Christel

bottom of page